fotbollströjor landslag sjätte gången


för sina uppvärmningar fotbollströjor landslag sjätte gången


för sina uppvärmningar fotbollströjor landslag sjätte gången
Liverpool-chef Jurgen Klopp ropade Leeds för att ha placerat en Champions League-t-shirt med meddelandet 'tjäna det' inuti det röda 'omklädningsrummet före de två klubbarnas 1-1' Premier League-dragning på måndag.
För sina uppvärmningar inför Leeds tog spelaren platsen på Elland Road med tröjorna, som också visade meddelandet 'Fotboll är för fansen' på baksidan.
Liverpool bekräftade på söndag att de var en av sex Premier League-klubbar som blev en del av en utbrytande Super League. Och trots ligans planer på att ha 15 permanenta medlemmar som gynnas av det potentiellt lukrativa 20-lagföretaget, sa Klopp att hans lag inte behövde påminnas om hur kvalificeringen för Europas topptävling fungerar.
fotbollströjor
Tyskaren, som tidigare har uttalat sig mot en europeisk Super League, berättade för Sky Sports TV att hans åsikt inte hade förändrats sedan 2019 när han sa att han hoppades att det aldrig hände.
Alessandro Del Piero reagerar på rapporter som beskriver fart mot skapandet av en europeisk Super League.
Koszulki piłkarskie
En filosofisk Marcelo Bielsa kallade tillkännagivandet av Super League inte förvånande.
maglie calcio
Spelet i sig var avgörande för Liverpools hopp om att kvala till nästa säsongs Champions League. De sitter nu på sjätte plats men en seger skulle ha sett dem hoppa över till fjärde plats, ovanför Chelsea och West Ham United.
fotbollströja
På tal efter matchen upprepade Klopp att han och hans spelare inte hade något att göra med Super League-planerna.
Liverpools fansgrupp Spion Kop 1906 meddelade att de och andra grupper som är inblandade i att dekorera Anfields ikoniska Kop under coronaviruspandemin kommer att ta bort sina flaggor som en protest mot klubbens engagemang i Super League.
Amerikanskägda Liverpool har sällskap av Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal och Tottenham Hotspur som grundare av Super League, tillsammans med AC Milan, Inter Milan, Juventus, Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid.
Supporterklubbar av alla sex Premier League-klubbar har kommit ut i opposition till Super League, vilket skulle vara en direkt rival till UEFA: s Champions League - tävlingen som Liverpool vann för sjätte gången 2019.

 

fotball drakter
fotballdrakt barn
Günstig Bayern München Trikot
Goedkope Arsenal Shirt
maglietta napoli

711 Görüntüler